Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rozehřejeme troubu na 180 °C a dýni s jablky nakrájíme na menší kostky. V kastrolu ohřejeme máslo a na něm chvíli opečeme dýni tak, aby trošku změkla.
Po třech minutách přidáme jablka a mícháme ještě asi minutu.Celou směs promícháme v misce a přidáme k ní všechny suché ingredience spolu s whisky.
Těsto uložíme na pečící papír a směs naskládáme do středu tak, že necháme na krajích volných cca 5 cm. Postupně začneme překlápět okraje, přidržujeme prsty. Posypeme špetkou soli, okraje potřeme vajíčkem a opět posypeme třtinovým a vanilkovým cukrem.
Dáme péct na přibližně 30-35 minut, dokud nebudou okraje zlatavé.