Jáhlová kaše s mlékem ovocem a lněným semínkem
Ingredience
1 l mléka
250 g jáhel
1 lžička soli
1 lžíce másla
2 lžíce medu
250 g hroznového vína
40 g lněného semínka
40 g čokolády na vaření
Postup přípravy
1
Jáhly třikrát propláchněte horkou vodou.
2
Poté je vsypte do hrnce a zalijte studeným mlékem. Přidejte máslo a sůl.
3
Za stálého míchání vařte asi 15 minut, dokud se nevytvoří kaše.
4
Odstavte, přendejte do misek, ozdobte hroznovým vínem, dochuťte medem, lněným semínkem a strouhanou čokoládou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
Před více než 1 rokem
před 2 měsíci