Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou
Ingredience
90 g jáhel v suchém stavu
200 ml rostlinného mléka
1 lžíce ghí
pistácie
kvalitní hořká čokoláda
špetka soli
Postup přípravy
1
Jáhly spaříme třikrát horkou vodou a vsypeme do studeného mléka. Přidáme špetku soli a a za stálého míchání vaříme, dokud nám jáhly neabsorbují všechno mléko.
2
Hrnec odstavíme z plotny a do horké kaše vmícháme lžíci přepuštěného másla.
3
Na talíři ozdobíme nasekanými pistáciemi, hořkou čokoládou a můžeme podávat.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4