Jáhlová kaše s pistáciemi a čokoládou

Ingredience

90 g jáhel v suchém stavu

200 ml rostlinného mléka

1 lžíce ghí

pistácie

kvalitní hořká čokoláda

špetka soli

Postup přípravy

1

Jáhly spaříme třikrát horkou vodou a vsypeme do studeného mléka. Přidáme špetku soli a a za stálého míchání vaříme, dokud nám jáhly neabsorbují všechno mléko.

2

Hrnec odstavíme z plotny a do horké kaše vmícháme lžíci přepuštěného másla.

3

Na talíři ozdobíme nasekanými pistáciemi, hořkou čokoládou a můžeme podávat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4