Recepty Dezerty Pečené Jáhlový koláč s hruškou

Ingredience

75 g jáhel

1 hruška

skořice

špetka muškátového oříšku

hrst mandlových plátků

kokosový olej na vymazání

Popis

Tip: pro větší ztuhnutí je možné přidat vejce

Postup přípravy

1

Jáhly uvaříme společně s hruškou nakrájenou na kostičky, skořicí a špetkou muškátového oříšku.

2

Uvařenou směs přecedíme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme mandle. Formičku na koláč vymažeme olejem a poklademe tam jáhlovou směs s hruškami.

3

Koláč dáme péct do předehřáté trouby na 170°C asi na 15 až 20 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4