Recepty Dezerty Nepečené Jahodové tiramisu do skleničky

Ingredience

2 vejce

90 g cukru

10 g vanilkového cukru

70 ml mandlového sirupu

500 g mascarpone

400 g jahod

15 cukrářských piškotů

Postup přípravy

1

Žloutky utřeme s cukrem. Bílky ušleháme ve sníh. Jahody omyjeme a pokrájíme na plátky.

2

Cukrářské piškoty pokapeme mandlovým likérem a vyrovnáme na dno připravených skleniček. Sníh smícháme s mascarpone a se žloutky. Krém naneseme na piškoty a navrch rozendáme jahody.

3

Poklademe opět piškoty, krém a jahody a opakujeme, dokud máme všeho dost.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4