Recepty Dezerty Nepečené Jahodovo-rebarborová zmrzlina bez lepku

Ingredience

250 g jahod

1 kus rebarbory

400 g kokosového mléka

2-3 polévkové lžíce javorového sirupu

Postup přípravy

1

Jahody omyjeme, očistíme, zbavíme stopky a nakrájíme na menší kousky, které vhodíme do vyšší úzké nádoby (nejlépe do tyčového mixéru)

2

Rebarboru také omyjeme a očistíme, nakrájíme na menší kostky a také ji dáme do nádoby tyčového mixéru

3

Jahody a rebarboru zalijeme kokosovým mlékem a přidáme javorový sirup

4

Vše důkladně pomocí tyčového mixéru rozmixujeme

5

Rozmixovanou směs přelijeme do nerezové misky a dáme do mrazáku na 5 hodin zmrznout

6

Před podáváním 20-30 minut předem misku z mrazáku vyndáme a necháme zmrzlinu povolit

7

Poté zmrzlinu přendáme do mističek a zalijeme javorovým sirupem

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4