Recepty Dezerty Jahodovo-rebarborová zmrzlina bez lepku
Ingredience
250 g jahod
1 kus rebarbory
400 g kokosového mléka
2-3 polévkové lžíce javorového sirupu
Postup přípravy
1
Jahody omyjeme, očistíme, zbavíme stopky a nakrájíme na menší kousky, které vhodíme do vyšší úzké nádoby (nejlépe do tyčového mixéru)
2
Rebarboru také omyjeme a očistíme, nakrájíme na menší kostky a také ji dáme do nádoby tyčového mixéru
3
Jahody a rebarboru zalijeme kokosovým mlékem a přidáme javorový sirup
4
Vše důkladně pomocí tyčového mixéru rozmixujeme
5
Rozmixovanou směs přelijeme do nerezové misky a dáme do mrazáku na 5 hodin zmrznout
6
Před podáváním 20-30 minut předem misku z mrazáku vyndáme a necháme zmrzlinu povolit
7
Poté zmrzlinu přendáme do mističek a zalijeme javorovým sirupem
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
140 min.
Hlavní jídla