Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Sušenky rozmixujeme v mixéru. Máslo necháme rozpustit a smícháme jej s cukrem a následně i sušenkami.
Do připravené a tukem vymazané formy rozetřeme rovnoměrně sušenkový základ a dáme jej uložit do ledničky.
V misce smícháme tvaroh, krémový sýr, cukr a vajíčka. Místo sýru philadelphia můžeme použít také mascarpone.
Náplň rozetřeme na připravený sušenkový základ a necháme ještě 10 minut odležet, než se pustíme do pečení.
Troubu rozehřejeme na 150 °C a připravený cheesecake dáme péct asi na 40 minut. Pečeme dozlatova. Jakmile je cheesecake hotový, necháme jej v troubě vychladnout.
Jahody si nakrájíme na polovinu a naskládáme je na krém. Želatinu připravíme podle návodu na obalu a nalijeme ji na jahody. Cheesecake uložíme do ledničky.