Recepty Dezerty Pečené Jahodový cheesecake s želatinou

Ingredience

100 g jahod

1 balíček želatiny

tuk na vymazání

Sušenkový základ

200 g máslových sušenek

30 g krupicového cukru

120 g másla

Krém

500 g sýru Philadelphia

250 g plnotučného tvarohu

60 g cukru

3 vajíčka

Postup přípravy

1

Sušenky rozmixujeme v mixéru. Máslo necháme rozpustit a smícháme jej s cukrem a následně i sušenkami.

2

Do připravené a tukem vymazané formy rozetřeme rovnoměrně sušenkový základ a dáme jej uložit do ledničky.

3

V misce smícháme tvaroh, krémový sýr, cukr a vajíčka. Místo sýru philadelphia můžeme použít také mascarpone.

4

Náplň rozetřeme na připravený sušenkový základ a necháme ještě 10 minut odležet, než se pustíme do pečení.

5

Troubu rozehřejeme na 150 °C a připravený cheesecake dáme péct asi na 40 minut. Pečeme dozlatova. Jakmile je cheesecake hotový, necháme jej v troubě vychladnout.

6

Jahody si nakrájíme na polovinu a naskládáme je na krém. Želatinu připravíme podle návodu na obalu a nalijeme ji na jahody. Cheesecake uložíme do ledničky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4