Recepty Hlavní jídla S masem Jamajské jerk kuře

Ingredience

kuřecí stehna (porcovaná)
česneková pasta
zázvorová pasta
PŘÍLOHA:
rýže (loupaná)
konzervované červené fazole
Jerk pasta

Postup přípravy

1

Do pekáče si připravíte rozporcované naolejované a nasolené kuře.

2

Orestujete a zalijete omáčkou Jerk. Dáte péct na 220 °C, dokud nezačne kuře na povrchu jemně černat.

3

Příprava rýže: Na oleji orestujete jarní cibulku, přidáte zázvorovo-česnekovou pastu.

4

Přisypete propranou rýži a chvíli restujete. Zalijete kuřecím vývarem nebo vodou. Osolíte. Přidáte fazole z nálevu.

5

Vaříte, dokud rýže není hotová.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3