Recepty Hlavní jídla S masem Játra na cibulce v lahodné omáčce

Ingredience

400 g vepřových jater
1 cibule (větší)
1 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce hladké mouky
1 lžička kmínu
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Játra na cibulce podávejte s čerstvým chlebem či s rýží.

Postup přípravy

1

Na pánvi si rozpálíme olej. Přidáme cibuli pokrájenou na libovolné kousky a očištěná játra, krátce osmahneme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a vaříme 25 minut.

2

Hladkou mouku si rozmícháme v trošce vody. Směs přidáme k játrům a rychle mícháme, aby se nám neutvořily hrudky. V případě potřeby ještě omáčku osolíme či opepříme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3