Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Předehřejte troubu na 180°C. V hrnci vhodném do trouby rozpalte olej na středním ohni, přidejte cibuli, česnek a vařte při občasném míchání asi 5 minut dozlatova. Osolte, opepřete a sundejte z plotny.
Na cibulku s česnekem vložte jehněčí kýty a tymián a znovu osolte, opepřete. Rozmíchejte kukuřičnou mouku v troše vína, poté přilijte zbylé víno a brusinkové želé nebo omáčku. Přelijte přes jehněčí.
Tenké plátky tuřínu poklaďte na maso, přidejte máslo a vývar. Zakryjte a dejte do trouby. Pečte asi 45 minut, poté oddělejte pokličku a pečte dalších 15 minut, dokud tuřín nezmění barvu. Servírujte s větvičkou tymiánu na ozdobu.