Recepty Hlavní jídla S masem Jehněčí kýta na rozmarýnu a česneku
Ingredience
600 g (4 plátky po 150 g) jehněčí kýty
svazek čerstvého rozmarýnu
3 paličky česneku
olivový olej
sůl
pepř
Popis

Tip: Podávejte s mladými bramborami ve slupce.

Postup přípravy
1
Plátky masa osolte, opepřete a potřete olivovým olejem.
2
Na povrchu masa nařežte nožem mřížku. Do zářezů vložte snítky rozmarýnu a plátky česneku.
3
Pekáček lehce vytřete olejem a pomažte zbylými, na poloviny rozkrojenými palicemi česneku.
4
Do pekáče vložte maso a dejte ho asi na 15 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.
5
Pak ztlumte teplotu na 160 °C a pečte ještě asi 25 minut. Kdybyste měli kýtu vcelku, může pečení trvat až hodinu.
6
Maso vyjměte z trouby, přikryjte ho alobalem a nechte ještě asi 15 minut dojít.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 12. 6. od 8:00 do 18. 6. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/16_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4