Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Obdobně připravíte i jiné mladé maso, například telecí.
Jehněčí kýtu vykostěte a nakrájejte na menší kostičky.
Na pánvi s olivovým olejem orestujte nadrobno nakrájenou cibulku s česnekem.
Přidejte kousky masa, osolte, opepřete a restujte dozlatova ze všech stran.
Maso vyjměte a na výpeku zlehka orestujte rýži.
Podlijte rýži vývarem, vraťte maso a za občasného míchání a podlévaní vývarem vařte rýži do změknutí, asi 30 minut.
Přidejte nastrouhaný sýr, mražený opláchnutý hrášek a čerstvé oregano.