Recepty Hlavní jídla S masem Jehněčí rizoto s hráškem a sýrem
Ingredience
600 g jehněčí kýty
2 lžíce panenského olivového oleje
1 cibule (nebo 2 šalotky)
3 stroužky česneku
500 g rýže (ideálně arborio)
1 l zeleninového vývaru
100 g parmazánu
250 g mraženého hrášku
čerstvé oregano
sůl
pepř
Popis

Tip: Obdobně připravíte i jiné mladé maso, například telecí.

Postup přípravy
1
Jehněčí kýtu vykostěte a nakrájejte na menší kostičky.
2
Na pánvi s olivovým olejem orestujte nadrobno nakrájenou cibulku s česnekem.
3
Přidejte kousky masa, osolte, opepřete a restujte dozlatova ze všech stran.
4
Maso vyjměte a na výpeku zlehka orestujte rýži.
5
Podlijte rýži vývarem, vraťte maso a za občasného míchání a podlévaní vývarem vařte rýži do změknutí, asi 30 minut.
6
Přidejte nastrouhaný sýr, mražený opláchnutý hrášek a čerstvé oregano.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4