Recepty Předkrmy Teplé Jemná bramborová kaše s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

500 g brambor

100 g másla s nízkým obsahem laktózy

150 ml mléka s nízkým obsahem laktózy

sůl

Postup přípravy

1

Brambory zbavíme slupky a pokrájíme na malé kostky. Pořádně je několikrát propláchneme vodou, abychom je zbavili škrobu, a dáme vařit do osolené vody.

2

Jakmile jsou brambory uvařené, slijeme vodu a přidáme k nim máslo. Když se rozpustí, rozšťoucháme je.

3

Přidáme teplé mléko a nejlépe ručním šlehačem ušleháme jemnou kaši.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4