Recepty Předkrmy Studené Jemná pomazánka z pečeného bůčku

Ingredience

500 g vepřového bůčku
2 lžičky mletého kmínu
2 lžičky mleté papriky
2 lžičky soli
1 stroužek česneku
50 g vepřového sádla
2 lžíce plnotučné hořčice
200 ml vody

Popis

TIP: Pomazánku naplníme do zavařovacích sklenic. V lednici vydrží až 7 dní.

Postup přípravy

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Troubu předehřejeme na 180 °C. Bůček ze všech stran osolíme, okmínujeme, vetřeme papriku a česnek.

2

Bůček dáme do pekáče a podlijeme vodou. Zakrytý ho pečeme 3,5 hodiny.

3

Upečené maso nakrájíme na menší kousky, přidáme sádlo, hořčici a výpek. Pořádně rozmixujeme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3