Recepty Předkrmy Studené Jemná pomazánka z pečeného bůčku

Ingredience

500 g bůčku

2 lžičky drceného kmínu

2 lžičky sladké papriky

2 lžičky soli

1 palička česneku

50 g sádla

2 lžíce hořčice

200 ml vody

Popis

TIP: Pomazánku naplníme do zavařovacích sklenic. V lednici vydrží až 7 dní.

Postup přípravy

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Troubu předehřejeme na 180 °C. Bůček ze všech stran osolíme, okmínujeme, vetřeme papriku a česnek.

2

Bůček dáme do pekáče a podlijeme vodou. Zakrytý ho pečeme 3,5 hodiny.

3

Upečené maso nakrájíme na menší kousky, přidáme sádlo, hořčici a výpek. Pořádně rozmixujeme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4