Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Už žádné špagety s kečupem. Připravte si rychlou, ale poctivou rajčatovou omáčku, kterou využijete i jako základ do dalších jídel.
V pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje. Na něm necháme zesklovatět cibuli pokrájenou nadrobno a česnek. Přidáme pokrájenou cuketu na kousky a krátce ji osmahneme.
K obsahu pánve přidáme loupaná rajčata. Omáčku dochutíme bazalkou, cukrem a solí a necháme probublávat 5-7 minut.
Uvaříme si špagety podle návodu na obalu.
Chcete posunout chuť vaší rajčatové omáčky na novou úroveň? Zkuste přidat špetku chilli! Omáčka získá okamžitě pikantnější a zajímavější chuť, která potěší dospělé chuťové buňky. Mějte však na paměti, že s chilli se vytrácí její dětská univerzálnost – pro malé strávníky už nemusí být tak atraktivní.
Pokud chcete omáčku doplnit ještě o zdroj bílkovin, sáhněte po: