Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Dezerty Pečené Jemná třešňová bublanina

Ingredience

Na těsto
100 ml slunečnicového oleje
1 balení prášku do pečiva
1 balení vanilkového cukru
100 ml vody
500 g třešní
3 vejce
180 g krupicového cukru
300 g polohrubé mouky
Na posypání
moučkový cukr

Popis

TIP: Místo třešní můžete použít i jakékoliv jiné ovoce, výborné jsou například meruňky nebo švestky.

Postup přípravy

1

Ze všech ingrediencí na těsto (kromě třešní) vymícháme hladké těsto, které následně vlijeme na plech vyložený pečicím papírem. Poté jeho povrch rovnoměrně posypeme vypeckovanými třešněmi.

2

Bublaninu pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 45 minut. Hotový dezert podáváme posypaný moučkovým cukrem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 2