Recepty Polévky Jemný žampionový krém

Ingredience

1 cibule

300 g žampiónů

200 ml smetany ke šlehání

1 l houbového vývaru

4 lžíce másla

1 lžíce mouky

čerstvá petrželka

Postup přípravy

1

Houby očistíme a na jemno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli osmažíme na másle a zaprášíme moukou. Vše pečlivě zamícháme.

2

Do polévky přidáme houby a krátce osmažíme, podlijeme vývarem. Polévku vaříme asi deset minut.

3

Aby byla polévka jemná, rozmixujeme ji tyčovým mixérem. Nakonec přidáme smetanu a ochutíme solí, pepřem a čerstvou petrželkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4