Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kachnu rozpůlit, osolit vně i vnitřně, okořenit kořením na drůbež, podlít a dát péct na 150°C 4,5 hodiny. Po dvou a půl hodinách ke kachně vložíme stejně upravené kuře.
Vychladlé uvařené a oloupané brambory nastrouhat, přidat sůl, vejce, hrubou mouku a vytvořit šišku nelepivého těsta. Pokud těsto lepí, obalit ho v solamylu. Šišku uvařit v utěrce na páře (20 min.).
Cibulku orestovat dorůžova, na ni sterilované zelí, cukr, kmín a sůl. Když je měkké, zahustit vodou a moukou.
Najemno nakrájenou zpěněnou cibulku zaprášit hladkou moukou, na ni dát špenát, rozředit mlékem či smetanou, přidat sůl, vejce a na konci utřený česnek.