Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Pokrájíme cibuli, jablko a pomeranč a promícháme s bylinkami a naplníme kachnu částí bylinek. Zbylými bylinkami kachnu posypeme a osolíme.
Vložíme do trouby předehřáté na 200 ºC, po půl hodině snížíme na 150 a pečeme ještě zhruba hodinu. Chvíli před koncem přidáme jablka a pomeranč.
Cukr v kastrole rozpustíme a zkaramelizujeme. Přidáme olej a cibuli, podusíme, vmícháme brusinky, jemně pokrájené zelí, kostičky jablka, zalijeme vínem a citrusovou šťávou, osolíme a dusíme půl hodiny. Na závěr rozpustíme v zelí čokoládu.
Podáváme s bramborovým knedlíkem, ochuceným petrželkou.