Recepty Hlavní jídla S masem Kachna připravená v páře se zelím a bramborovými knedlíky

Ingredience

4 kuřecí prsa
2 jablka
1 červené zelí (hlávkové)
1 červená cibule
1 lžíce olivového oleje
1 špetka soli
1 špetka pepře
krystalový cukr
bílý vinný ocet
bramborový knedlík (v sáčku)

Postup přípravy

1

Kachní prsa opepřete a osolte. Vložte je s nakrájenými jablky do parního hrnce a vařte přibližně 40 minut.

2

Mezitím na oleji orestujte nasekanou cibuli.

3

K cibuli vmíchejte předvařené a nadrobno nakrájené zelí. Dochuťte kmínem, solí, pepřem, cukrem a octem a poduste asi 5 minut.

4

Podávejte s bramborovým knedlíkem připraveným dle návodu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3