Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kachní prsa očistíme a kůžičku nařízneme, lépe se nám propeče. Prsa ochutíme solí, pepřem, rozmarýnem a tymiánem. Pokapeme je olejem a bylinky vmasírujeme do masa.
Na rozpálenou pánev nalijeme olej a prsa z obou stran osmažíme. Prsa společně se šťávou z výpeku vložíme do pekáčku, který přikryjeme alobalem. Pečeme na 200°C asi 10 minut s alobalem a 10 minut bez alobalu.
Jakmile jsou prsa hotová, vyjmeme je a nakrájíme na plátky. Zbytek výpeku nalijeme do menšího kastrůlku a podlijeme vínem. Necháme vařit, dokud se alkohol nevypaří a omáčka nám nezhoustne.
Na másle osmažíme nakrájená rajčata a papriku. Zeleninu ochutíme solí a pepřem. Plátky masa podáváme s omáčkou a zeleninou.