Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vyzkoušejte domácí bramborovou kaši podle našeho receptu.
Listy kapusty odřízneme od tuhého řapíku, opláchneme je a dáme vařit do vroucí osolené vody.
Uvařené listy nakrájíme na drobno nebo rozemeleme. Cibuli oloupeme a nakrájíme ji na drobno. Kapustu a cibuli smícháme s krůtím masem, přidáme vajíčko, lisovaný česnek, strouhanku, sůl a pepř.
Směs promícháme a vytvarujeme karbanátky. Karbanátky obalíme ve strouhance.
Předehřejeme si troubu na 190 °C, připravíme si plech s pečicím papírem a na něj naskládáme karbanátky. Jen lehce je potřeme olejem.
Karbanátky dáme péct do trouby na 30 minut, po 15 minutách je otočíme. Hotové karbanátky podáváme s kaší nebo se zeleninou .