Kedlubnové carpaccio s ragú z grilované hlívy ústřičné a prosciutta

Ingredience

4 menší kedlubny

100 g hlívy ústřičné

4 lžíce olivového oleje

trocha kmínu

4 plátky prosciutta

2 limetky – šťáva

sůl

pepř

Popis

Můžete posypat nasekanou listovou petrželí. Hlívu lze nahradit liškami nebo hříbky.

Postup přípravy

1

Kedlubny oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky.

2

Plátky poskládejte na talíře.

3

Hlívu očistěte, nakrájejte na proužky a ogrilujte na grilovací pánvi, kterou před tím vytřete olivovým olejem.

4

Pro lepší chuť můžete hlívu posypat troškou kmínu.

5

Prosciutto rovněž nakrájejte na tenké nudličky a přidejte na okraj pánve k hlívě.

6

Doprostřed kedlubnových plátků pak servírujte ogrilovanou hlívu, přes ni dejte proužky prosciutta.

7

Vše osolte, opepřete a zakapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 21. 8. od 8:00 do 27. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/26_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4