Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso můžete upéct nebo ugrilovat také vcelku a pak nakrájet na plátky.
Hovězí maso nakrájejte na nudličky.
Osolte je, opepřete, přidejte lžíci oleje a hořčici. Promíchejte a nechte maso chvíli odležet v chladnu.
Do hrnce dejte rýži. Přidejte oloupanou cibuli vcelku, do které zapíchněte hřebíčky. Zalijte vodou tak, aby sahala 1 cm nad rýži.
Osolte a vařte, dokud se voda z rýže nevypaří – asi 15 minut.
Petržel nasekejte nadrobno. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na delší nudličky.
Petržel a kedlubny smíchejte s uvařenou rýží. Salát dochuťte pepřem a zakapejte limetovou šťávou.
Maso ogrilujte na grilu nebo na grilovací pánvi: 5 až 8 minut.
Na talíř servírujte kedlubnový salát s rýží a nahoru dejte grilované hovězí nudličky.