Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kešu ořechy namočíme do vody a necháme je v ní přes noc namáčet.
Ráno oříšky z vody vyndáme, nasypeme je do mixéru a rozmixujeme na hladký krém. Rozmixovanou hmotu osolíme, přidáme uzenou papriku, vložíme ji do gázy a nad velkou mísou z ní vymačkáme veškerou vodu. Po vymačkání vody nám zbyde pouze samotná kešu hmota, ze které budeme péct sýr.
Hmotu z kešu oříšků vložíme do keramické zapékací misky, vršek potřeme olivovým olejem, posypeme uzenou paprikou, mořskou solí a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů cca 25 minut.
Po upečení vyklopíme sýr z misky, ozdobíme pažitkou a podáváme s celozrnným pečivem.