Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Všechny ingredience na těsto smícháme. Vypracujeme hladké těsto, které necháme uležet v lednici. Poté těsto natlačíme do formy a dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C na 30 minut.
Mezitím si připravíme krém. Smetanu ušleháme do tuha. Přidáme vanilkový cukr a zakysanou smetanu. Vyšleháme krém.
Do hrnce nalijeme pomerančový džus, přidáme vanilkový puding a krupicový cukr. Směs přivedeme k varu a jakmile začne vřít, vypneme ji a přidáme želatinu, kterou jsme si připravili podle návodu na obale.
Na vychladlý korpus nejdříve dáme krém, ten přelijeme pudingovou směsí a jakmile vychladne a ztuhne, poklademe celý koláč plátky kiwi.