Recepty Dezerty Kiwi koláč s pudingovým krémem
Ingredience
Korpus:
100 g másla
200 g hladké mouky
1 lžička prášku do pečiva
50 ml vody
Náplň:
180 ml smetany
400 g zakysané smetany
700 ml pomerančového džusu
80 g vanilkového pudingu v prášku
10 g vanilkového cukru
100 g cukru krupice
20 g želatiny v prášku
2 kiwi
Postup přípravy
1
Všechny ingredience na těsto smícháme. Vypracujeme hladké těsto, které necháme uležet v lednici. Poté těsto natlačíme do formy a dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C na 30 minut.
2
Mezitím si připravíme krém. Smetanu ušleháme do tuha. Přidáme vanilkový cukr a zakysanou smetanu. Vyšleháme krém.
3
Do hrnce nalijeme pomerančový džus, přidáme vanilkový puding a krupicový cukr. Směs přivedeme k varu a jakmile začne vřít, vypneme ji a přidáme želatinu, kterou jsme si připravili podle návodu na obale.
4
Na vychladlý korpus nejdříve dáme krém, ten přelijeme pudingovou směsí a jakmile vychladne a ztuhne, poklademe celý koláč plátky kiwi.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
před 2 měsíci