Knedlo vepřo zelo

Autor

Miloslava V.
Kutná Hora
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0

Autorův příběh

Vždy jsem jezdila k babičce Zdeničce a tohle jidlo nám vždy dělala.Byla velice pečlivá kuchařka proto jsem si tohle jídlo oblíbila a dělám ho dodnes.

Ingredience

2 cibule

750 g vepřové maso (krkovička, plec, kotleta, kýta)

kmín

sádlo

sůl

zelí

Autorův příběh

Vždy jsem jezdila k babičce Zdeničce a tohle jidlo nám vždy dělala.Byla velice pečlivá kuchařka proto jsem si tohle jídlo oblíbila a dělám ho dodnes.

Postup přípravy

1

Do vymazané sádlem pekáče zpěnime cibuli,dáme pak maso osolené maso nakrájené na plátky, okmínujeme, přidáme vodu a pečeme v troubě při 180 stupnu asi 45 minut. Mezitim si 1 hlávku zelí nakrájíme na plátky a vaříme asi 30 minut v osolené vodě, kmín přidame v pulce vaření a ochutíme soli,cukrem,octem až je zelí uvařené. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 18. 9. od 8:00 do 24. 09. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/30_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4