Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Hotový milkshake podáváme zdobený kakaem, nastrouhanou hořkou čokoládou nebo bílou čokoládou.
TIP 2: Čerstvý kokos můžete nahradit za strouhaný.
Jeden ze tří otvorů s tenkou blánou prorazíme a vylijeme do sklenky kokosovou šťávu, kterou později přidáme do milkshaku.
Troubu předehřejeme na 200 °C a kokosový ořech dáme do trouby na 15 minut. Během pečení nám praskne. Pokud se tak nestane, stačí ho vyndat a lehce do něj klepnout kladívkem nebo paličkou na maso.
Banán oloupeme a nakrájíme. Kokos nastrouháme a rozmixujeme s kokosovým mlékem, šťávou z kokosu a banánem. Podle chuti přidáme vanilkový cukr a opět rozmixujeme.