Ingredience

čerstvého kopru

500 ml smetany

500 ml vývaru

1 lžíce másla

1 velká cibule

2 lžíce octa

pažitka

sůl

bobkový list

nové koření

hladká mouka (na zahuštění)

4 vejce

1 kg brambor

Postup přípravy

1

Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme kopr, nakrájený na jemno a orestujeme.

2

Zalijeme vývarem, přidáme koření a dusíme 20 minut.

3

Smetanu smícháme s hladkou moukou a přilijeme do vývaru s koprem. Povaříme za stálého prošlehávání do zhoustnutí. Dochutíme octem a solí.

4

Podáváme s bramborem a vejci natvrdo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4