Recepty Předkrmy Studené Králičí terina s pistáciemi
Ingredience
2 lžíce brandy
3 lžíce rozinek
1 lžíce vepřového sádla
1 menší cibule pokrájená nadrobno
200 g králičího masa nakrájeného na kousky
200 g mleté vepřové krkovice
200 g kuřecích jater
3 lžíce portského vína
100 ml smetany
5 lžic pistáciových oříšků
špetka chilli
špetka skořice
sůl
pepř
Popis

TIP: K terině podávejte okurky a čerstvé pečivo.

Postup přípravy
1
Předehřejeme troubu na 180 °C. Rozinky namočíme do brandy a necháme hodinu nasáknout.
2
Mezitím si rozehřejeme v pánvi sádlo, přidáme cibuli, pokrájené králičí maso a 10 minut opékáme.
3
Směs v pánvi promícháme s kuřecími játry, mletým masem, portským vínem, smetanou, chilli, skořicí a pistáciovými oříšky. Osolíme, opepříme a přendáme do formy na terinu.
4
Formy přiklopíme či obalíme alobalem a dáme do pekáče. Kolem nalijeme vařící vodu. Pečeme 120 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4