Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Králíka očistíme, naporcujeme, omyjeme, osolíme a opepříme, a pokapeme citronovou šťávou. Maso bude křehčí.
Pečlivě očistíme cibuli, nakrájíme a osmahneme na rozpáleném oleji.
Kousky králíka opečeme na cibuli, přidáme vodu, bobkový list, nové koření, pepř a dusíme asi hodinu a půl.
Smetanu přidáme do horké omáčky s králíkem. Necháme vařit, než se vše spojí dohromady.
Na nočky smícháme mouku s vejcem, solí a vodou a vypracujeme hladké těsto. Těsto by nemělo být příliš řídké a mělo by držet tvar.
V hrnci necháme vařit vodu, přes síto nebo pomocí nože vytvoříme nočky, které vkládáme přímo do vroucí vody. Když vyplavou na hladinu, vyndáme je a necháme oschnout. Můžeme přidat trochu oleje.