Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí maso opláchneme vodou a očistíme. Maso vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou.
Přidáme brokolici rozdělenou na růžičky, petržel a mrkev nakrájenou na větší kousky. Osolíme a vaříme přibližně 40 minut.
Po 40 minutách hotové maso necháme vystydnout, zbavíme jej kostí a maso nakrájíme. Vývar přecedíme do hrnce, přidáme vodu podle potřeby a dáme vařit.
Uvařenou zeleninu přidáme společně s masem k vývaru.
Na plotýnku si připravíme menší hrnec, vložíme máslo a jakmile se rozpustí, přidáme mouku a krátce opražíme. Přidáme mléko, muškátový květ a necháme krátce vařit.
Hotový bešamel vlijeme do vývaru a necháme ještě krátce povařit.