Recepty Polévky Krémový rybí vývar s krupicovými bylinkovými nočky
Ingredience
400 g kapra (stačí odřezky masa)
1 cibule
50 g másla
1/2 celeru
1 petržel
1 mrkev
2 brambory typu B
500 ml zeleninového vývaru
2 kuličky nového koření
250 ml smetany 33 %
petržel
špetka soli
špetka pepře
Na bylinkové noky
40 g másla
1 vejce
3 lžíce mléka
40 g krupice
petržel
pažitka
špetka soli
Postup přípravy
1
Rybí odřezky dejte do hrnce. Přidejte cibuli, kterou i se slupkou rozkrojte na poloviny. Zalijte vodou, aby maso bylo ponořené (zhruba litr) a vařte asi 15 minut.
2
Vývar sceďte, cibuli vyhoďte, maso si nechte stranou do polévky.
3
Na másle orestujte nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu a brambory. Zalijte rybím i zeleninovým vývarem, přidejte nové koření, osolte a opepřete.
4
Vařte do změknutí zeleniny a brambor, asi 5 minut.
5
Polévku rozmixujte v krém. Přidejte do ní smetanu a kousky ryby.
6
Během vaření polévky připravte noky: Máslo utřete s vejcem. Postupně přidávejte mléko a krupici, dosolte a nakonec rozmíchejte nasekané bylinky. Nechte chvilku odležet
7
Noky tvarujte lžící a vkládejte je do vařící se polévky. Vařte ještě 8 minut. Nakonec polévku ozdobte petrželkou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4