Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Obě cibule oloupeme a nakrájíme na jemno. Připravíme si hrnec, ve kterém rozpustíme máslo. Cibuli na másle lehce orestujeme a zaprášíme moukou.
Jíšku mícháme a pomalu přiléváme vývar. Do vývaru nalijeme mléko a zamícháme. Vaříme 10 minut.
Do hrnce nalijeme smetanu a promícháme. Aby byla její konzistence opravdu jemná a bez hrudek, rozmixujeme omáčku ponorným mixérem.
Omáčku ochutíme solí i pepřem. Křen oloupeme a nastrouháme na jemno a přidáme ho o omáčky až v závěru. Omáčka si tak zachová výraznou křenovou chuť. Omáčku odstavíme a můžeme podávat.