Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Celá krůtí prsa rozkrojíme na polovinu a každý díl smažíme na pánvi s olejem zhruba 4 minuty na mírném ohni, vyjmeme a přendáme na talíř.
Do hrnce vložíme na kostičky nakrájenou mrkev, cibuli, blanšírovaný hrášek (přelijeme vroucí vodou, odstavíme na 2 minuty, přendáme do sítka a přelijeme studenou vodou), koření, zeleninový vývar, čerstvý špenát a nadrobno nakrájenou petrželku. Vaříme, dokud mrkev nezměkne (nemá být ale rozvařená) a omáčka nezhoustne.
Listové těsto rozložíme na pečicí papír, rozřízneme na polovinu a dáme na něj vychladlou zeleninovou směs, brusinky, krůtí prsa a zavineme. Těsto jemně nařežeme asi ve dvoucentimetrových odstupech. Zbytek těsta rozkrájíme na proužky široké cca 1 cm a položíme navrch. Těsto potřeme bílkem. Pečeme asi 25 minut při teplotě 180 °C, dokud těsto nezhnědne.
Podáváme se salátem a s omáčkou vinaigrette. V misce smícháme olej, hořčici, citronovou šťávu a koření.
Salát rozebereme na jednotlivé listy, do misky přidáme na čtvrtky nakrájená a umytá rajčata a připravenou omáčku. Vše zlehka promícháme.