Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Krůtí prsa očistíme a osušíme. Z obou stran je osolíme a opepříme.
V misce smícháme olivový olej s tymiánem, paprikou, chilli, lisovaným česnekem, octem a sojovou omáčkou.
Do marinády naložíme maso a necháme ho tam nejméně 3 hodiny.
Připravíme si rozpálenou pánev a krůtí prsa smažíme pozvolna z obou stran dozlatova. Pokud máme gril, můžeme je i grilovat.
Hotová krůtí prsa nakrájíme na silnější plátky a necháme je vychladnout.
Bulku rozkrojíme na dvě části. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Housku pomažeme hořčicí a položíme na ni krůtí prsa. Pomažeme je hořčicí a posypeme sušenou petrželkou.
Poslední vrstvu tvoří na tenké plátky nakrájená cibule a druhá část housky. Sendvič můžeme zabalit do boxu a vyrazit na výlet.