Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce rozmícháme olej, med a česnek. Krůtí stehna důkladně osolíme, opepříme a potřeme připravenou směsí. Po té zlehka zasypeme kmínem a necháme maso na 15 minut odpočinout v ledničce.
Mezitím začneme klasicky vařit rýži a zhruba v polovině doby k ní jen přidáme hrášek. Troubu si předehřejeme na 150°C a stehna pečeme zhruba 1,5 hodiny, a v průběhu dle potřeby podlijeme trochou vody, aby se nám nic nepřipálilo. Abychom zjistili, zda-li je maso již hotové, píchneme špejlí ke kosti stehna a pokud je šťáva narůžovělá, pečeme dál.