Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme ji na sádle dozlatova a hotovou slaninu vyjmeme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Cibuli necháme na sádle zesklovatět. K cibuli přidáme maso a restujeme.
Maso zasypeme sladkou i pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Vaříme do měkka, asi 40 minut.
Omáčku osolíme, opepříme a necháme vařit. Mezitím si uděláme jíšku. Máslo necháme rozpustit a za stálého míchání do něj nasypeme mouku. Jen krátce provaříme a odstavíme z plotny.
Jakmile je omáčka hotová, maso vyndáme a nalijeme do ni jíšku. Důkladně promícháme, vrátíme zpět maso a vaříme do zhoustnutí.
Hotovou omáčku odstavíme z plotny a nalijeme do ní smetanu. Zamícháme a můžeme podávat.