Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V silné pánvičce si rozpálíme olej, na něm osmahneme kuřecí prsa, které jsme si už předem nakrájeli na tenké plátky, nasolili a opepřili. Kuřecí plátky zprudka opečeme a vyndáme si je na talíř. Na výpeku, který nám zbyl na pánvi, opečeme cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka, jakmile zesklovatí, přidáme k ní i na plátky nakrájenou papriku a restujeme, dokud zelenina alespoň částečně nezměkne. Na pánev nalijeme konzervu rajčat nebo oloupaná a nakrájená rajčata. Jakmile směs probublá, vrátíme do pánve i kuřecí plátky, vše zalijeme 200 ml vody, ve které rozmícháme protlak a necháme vydusit přebytečnou šťávu po dobu asi 45 min, dokud vše nezměkne. Poté jídlo zlehka pocukrujeme podle chuti, případně dosolíme.