Recepty Hlavní jídla S masem Kuřecí játra na bílém víně

Ingredience

600 g kuřecích jater
80 g másla
3 cibule (menší)
hladká mouka
čerstvá petrželka (nať)
tabasco
sůl
150 ml bílého vína
200 g žampionů

Popis

Tip: jako přílohu můžete zvolit rýži nebo pečivo.

Postup přípravy

1

Játra očistíme a nakrájíme je na menší kousky. Obalíme je v hladké mouce a zprudka osmažíme na másle.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Přidáme sekanou petrželku, nakrájené žampiony a zamícháme.

3

Smažíme několik minut dozlatova. Zalijeme vínem a osolíme, opepříme a přidáme tabasco podle chuti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3