Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Křídla očistíme a vysušíme. Připravíme si větší mísu, kam vložíme na drobno nakrájenou cibuli, zázvor, chilli podle chuti, lisovaný česnek a kečup. Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.
Připravené maso vložíme do směsi a necháme jej tam asi hodinu odležet. Odleželé maso i s omáčkou vložíme do pekáčku a podlijeme 150 ml vody.
Maso dáme péct do předehřáté trouby na 180°C. Nejprve pečeme asi 25 minut přikryté. Po 25 minutách přilijeme 100 ml vody smíchané s lžíci solamylu a pečeme 25 minut bez poklice.
Podáváme s oblíbeným dipem.