Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Odkrojíme 4 dostatečně velké listy alobalu, do kterých později zabalíme kuře a zeleninu.
Vyčistíme a umyjeme kuřecí prsa, nakrájíme papriku na kostky a cukety na plátky.
V misce promícháme BBQ omáčku s ananasovým džusem, sójovou omáčkou a prolisovaným česnekem.
Kuřecí prsa na obou stranách potřeme omáčkou a necháme marinovat v chladu po dobu alespoň 30 minut.
Umístíme marinovaná prsa na listy alobalu, poklademe je plátky ananasu, zeleninou a zabalíme.
Grilujeme na střední teplotu po dobu 13–15 minut.
Necháme odstát 3–5 minut. Poté rozbalíme alobal.
Tip: Zbytky omáčky podávejte jako dip.