Recepty Hlavní jídla S masem Kuřecí na havajský způsob grilované v alobalu
Ingredience
4 kuřecí prsa bez kůže
250 ml BBQ omáčka (na dochucení)
565 g ananas plechovka (se šťávou)
2 lžičky sójové omáčky
1 stroužek česneku
1 červená paprika
2 střední cukety
sůl
pepř
alobal
Postup přípravy
1
Odkrojíme 4 dostatečně velké listy alobalu, do kterých později zabalíme kuře a zeleninu.
2
Vyčistíme a umyjeme kuřecí prsa, nakrájíme papriku na kostky a cukety na plátky.
3
V misce promícháme BBQ omáčku s ananasovým džusem, sójovou omáčkou a prolisovaným česnekem.
4
Kuřecí prsa na obou stranách potřeme omáčkou a necháme marinovat v chladu po dobu alespoň 30 minut.
5
Umístíme marinovaná prsa na listy alobalu, poklademe je plátky ananasu, zeleninou a zabalíme.
6
Grilujeme na střední teplotu po dobu 13–15 minut.
7
Necháme odstát 3–5 minut. Poté rozbalíme alobal.
8
Tip: Zbytky omáčky podávejte jako dip.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4