Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Kuřecí rolády podáváme s oblíbenou zeleninou nebo houbami.
Maso očistíme a vysušíme papírovým ubrouskem.
Kuřecí prsa vodorovně nařízneme, ale nesmíme je rozdělit úplně, pouze tak, abychom vytvořili větší plát, který naklepeme.
Kuřecí maso z obou stran osolíme a opepříme.
Švestky nakrájíme na drobno a smícháme je s mletými mandlemi. Směs poklademe na plát masa a maso srolujeme. Maso upevníme párátky, aby se nám při pečení rolády nerozpojilo.
Rolády poklademe na zapékací misku, pokapeme olivovým olejem a podlijeme trochou vody.
Zapékací misku zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 40 minut. Podle potřeby maso během pečení podléváme.
Po 40 minutách alobal sundáme a maso pečeme dozlatova. Z hotové rolády vyjmeme párátka a nakrájíme ji na plátky.