Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso nakrájíme na kostky, v misce si rozmícháme olej s citronovou šťávou, medem, čerstvě mletým pepřem a utřeným stroužkem česneku. Maso vložíme do misky a necháme alespoň 30 minut marinovat (nejlépe přes noc).
Omyté papriky nakrájíme na větší kousky, cuketu na kolečka.
Maso vyndáme z marinády a střídavě ho napichujeme se zeleninou na špíz. Opepříme čerstvým pepřem a grilujeme. Zbylou marinádou potíráme špízy při grilování. Až budou hotové, tak je osolíme a necháme chvilku odpočívat.
Mezitím si připravíme oblíbený salát Coleslaw. Bílé zelí nakrouháme najemno, lehce posypeme solí, uhněteme rukama a na chvilku odstavíme.
Mrkev oloupeme, umyjeme a nastrouháme. Cibuli nakrájíme najemno. Knorr dressing smícháme s vodou a následně přidáme majonézu. Všechnu zeleninu smícháme s cibulí a s připravenou zálivkou a servírujeme.